Welkom op de website van Van Giersbergen Logistics.
 

Voor Van Giersbergen Logistics is logistiek veel meer dan het verplaatsen van goederen. In onze ogen is het een goed uitgedacht proces waarin alle aspecten van transport, opslag en distributie probleemloos in elkaar overgaan. 

Als specialist in het transporteren van producten voor de innerlijke en uiterlijke verzorging van de mens speelt Van Giersbergen Logistics graag in op de snelle ontwikkelingen binnen de logistieke dienstverlening. 

Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers aan de vernieuwing van onze diensten. Door bundeling van kennis en ervaring proberen wij ook samen met u altijd een passende oplossing te vinden voor al uw logistieke behoeften. 

Flexibilitiet, Innovatie, doeltreffendheid en vooral een prettig contact staan in onze  dienstverlening voorop. Met vele jaren ervaring kunnen wij u  een perfecte opslag en distributie van uw goederen garanderen. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of ontdekken hoe onze diensten uw werkwijze kunnen verbeteren? Maak dan hierboven uw keuze of neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.